"Nem hiszem,hogy nagyobb ismeretekkel rendelkeznél mint én"Vagyis azt hiszed, hogy nem rendelkezem nagyobb ismeretekkel mint Te, vagyis Te is hiszel valamiben. Hát a Te hited, a Te hited :)
"Én,a korlátokat körülötted látom...ezért nem tudod,hogy ki is vagy te valójában"Nézőpontod hasonlatos a várfal mögül leskelődőére aki mindenhol falakat és korlátokat lát, azonban ha kijössz a vár elé láthatod ki az aki valójában be volt zárva, és hogy ellenség nem is létezik :)
"Én, már válaszoltam erre....se több se kevesebb nem vagyok mint amit írtam"Csak éppen amit leírtál az nem terád vonatkozott, hanem egy csoportra amihez tartozónak véled magad. Azt még mindig nem tudjuk, hogy valójában Ki vagy Te.
Nem kell megválaszolnod a kérdést és mondhatod, hogy nem tudod megválaszolni, ám az is csak arrol a tudásodról ad számot, hogy mi az amit nem tudsz :)
"Ne is próbálj az én tudatba mást,vagy többet bele magyarázni ! reménytelen,és szánalmas próbálkozás lenne !"Nem is próbálok a Te tudatodba mást vagy többet belemagyarázni mert reménytelen és szánalmas próbálkozás lenne :)
"Lényegében azt állítod,hogy vakon élek,és semmit nem tudok a világról.....mert nem vagyok hívő"Ha szerinted ez az állításom lényege, az csupán a Te megértésedet vagy meg nem értésedet tükrözi.
"Én meg azt állítom,hogy te,nem tudsz semmit a világról,mert hiszel...ezáltal, korlátozott tudattal rendelkező embernek tartalak téged,ezért egyen értékűnek sem tartalak magammal ! Bocsáss meg,ez nem személyes dolog veled,minden hívővel így vagyok.... "Értelek és nem is azonosítom magamat a véleményedben megfogalmazott "korlátozott tudattal rendelkező ember"-rel, éppen ezért örülök, hogy nem tartasz egyen értékűnek magaddal :)
"A cél itt nem az,hogy mi bármiben is egyet értsünk ..ez lehetetlen,és lényegtelen.."Látod, már ebben is egyetértünk :)
"De tovább megyek....mi van,ha valóban létezik Isten....az olyan nagy valami lenne !?? Nem hiszem hogy nagyobb csoda lenne,mint a mi létezésünk,vagy bármilyen létező organizmusé ! Mert tud teremteni ? Akkor Ő,olyan lény hogy tud...na és akkor mi van.. !? ....ettől kéne hasra esni...."Amiröl Te beszélsz az nem Isten, hanem egy bűvész :)