:-))) Amiről én beszélek,azok TÉNYEK ! Amiről meg te beszélsz......üres szavak !:-) ....habár,elég jól játszol velük....!
"A Te szempontodból ez érthető és nyilvánvaló, ám hívőként erről más lenne a véleményed ez is nyilvánvaló."
Kizárom a feltételes módot,remélem,hogy soha nem megy el az eszem !:-)
"Amennyiben Te hiszel ebben és ez a hit téged megnyugtat, akkor ez a Te személyes hited ésezzel nincs is semmi baj. Vagyis Te is hívő lennél? :)"
A világot nem hinni kell,hanem megismerni,élni benne,és tapasztalni általa!....és amennyire csak lehet élvezni amit nyújt..... ! ....sajnos a rossz, több mint a jó.....ennek oka,az emberi negatív tulajdonságok....többnyire.. (...remélem,ezt nem kell magyaráznom..)
"Ha van időd, próbálj egy nagyon egyszerű kérdésre választ adni! Ted fel magadnak a kérdést, és ha tudod válaszold meg: "KI VAGYOK ÉN?" Vagyis Te nem én :)"
Miért gondolod,hogy erre olyan nehéz válaszolni !:-)
ÉN , a törzs fejlődés által létrehozott ,milliónyi életforma,egyik fajának vagyok a példánya,annak a fajnak,amelyik öntudattal is rendelkezik,egyedülálló módon itt a földön,ennek az összes következményével együtt. Egy individuális lény szabad akarattal.....szerintem nincs ebben semmi csodálatraméltó....vagy különös....minden faj a saját útját járja....mi is... És,te sem vagy több !......ne is reménykedj benne...:-)
"Ez a Te személyes hitedből következő személyes megvilágosodásod :)"
Soha ne keverd a hitet,a személyes, tárgyilagos,bizonyítékokon alapuló meggyőződéssel !
"Nyilván a materializmus "sziklaszilárd" talaján álló ideológia, a kommunizmus is megvalósulhatott volna :P"
Két rossz véglet....! ......egész jól meglennénk nélkülük..:-)