dube
2009.11.26
|
|
0 0
8738
|
Üdv. mindenkinek! Gondoltam, hogy előrébbjutunk, de már látom, hogy egyelőre az én tapasztalataimmal kell beérnetek! Szerintem a gond ott van, hogy sokan összetévesztik az aktivátort (ez egy elektronika) a szulfátlanítóval (ez pedig egy készülék)! Az utóbbival az ólom-akkukat újítják fel, míg az aktivátorral "csupán" csak munkára késztetik az ólom-akkut! Kedves Pistabá47! Meglepődnék, ha hatótávnövekedést tapasztalnál! Állandó jelleggel rajta vannak az akkuimon az aktivátorok; jótékony hatásukat abban veszem észre, hogy a pénteken feltöltött akkuim a szombati és vasárnapi pihenő után is hétfő reggel úgy működtetik a robimat, mint ha frissen vettem volna le a töltőről! Lehet, hogy az említett 57V azért nem károsítja a rendszeremet, mert eleve 60V a töltőfeszültség? Esetedben az Opel akkumulátora és a védeni kívánt elektromos egységek közé Tégy egy szűrő tápegységet! Nem tudom másképpen kifejezni, hiszen nem én értek hozzá, hanem Te! Az öreg (de nem zárlatos!) akkud akkor fogja intenzíven tekerni az önindítót, ha előtte egy pár percig töltöd, vagy ha állandóan rajta van az aktivátor! Elnézést, hogy megint önmagamat ismételtem, de úgy látszik ez egy darabig még téma marad! |
Előzmény: Pistabá47 (8736)
|
|