czaltikgyörgyi Creative Commons License 2009.11.22 0 0 45169
Igen,pórázzal szoktam odavezetni a saját kertemben a tett színhelyére.Bántani soha nem bántottam pórázzal.Tőlem nem fél a kutya,de nem is tisztel.Különben odajönne ha hívom-rosszaság esetén.Ilyenkor sem a "gyere ide" sem a "hozzám" nem működik
Ez is olyan ambivalens dolog.Szinte minden reggel van valami "gáz" az udvaron.Verjem el,utána pedig vigyem neki a reggelit??Vagy fordítva csináljam?
Ha én egy óvatlan pillanatban elkapom a grabancát amikor nem számít rá,képtelenség a tett színhelyére húznom 20-30 métereket.Fizikailag sem tudnám megcsinálni.Gina ilyenkor megfeszíti magát és lapít.

Ma reggel kapott egy pofont,most a kocsi aljáról rágott le valami polietilén szigetelőanyagot.Most úgy csináltam mintha nem volna semmi,leguggoltam,ő odajött hozzám.Elkaptam a grabancát és kapott 1 pofont.
De ez most csak véletlenül sikerült szerintem.
Be kellene fogni a számat a reggeli szemrevételezéskor,mert a kutya már a hangsúlyból is tudja,hogy valami nem OK,és nagy ívben kikerül engem.Mert a csúnyakutyázásnak semmi eredménye nincs.
Viszont még a verésnek sem láttam értelmét idáig,pedig a háza rágcsálásáért már nagyon sok orrkoppintást kiosztottam neki-ilyenkor 2 nap szünet és újrakezdi.


Különben megmondom nektek,hogy azok a kutyák akikkel életemben dolgom volt-nem emlékszem rá,hogy ennyire rágtak és tettek tönkre mindent a lakókörnyezetükben 1 éves koruk előtt.
Az új dolgokról meg nem is beszélek,a 8. lábtörlőnk van kb amióta Gina idejött,pedig neki is van külön 2 db amit cipelhet.
A külső gázcsőről ami bejön a házba-Gina arról is lerágta a szigetelést,.de mindegy mi,textil,gumi,műanyag,fa.
A teraszon az összes oszlop meg van rágva,a bejárati ajtó,terasz ajtó,sorolhatnám.
A málnánkat tövestől szedi ki pl.
Virághagymákról nem is beszélek.Cserepes virágom semmi sem maradt,egy dolognak nem ment neki csupán-és az a dézsás 6 db leanderem.

Előzmény: Eni79 (45168)