elefantkillah Creative Commons License 2009.11.22 0 0 9045
megmondom őszintén én annyira nem vagyok benne a nemzeti oldal történéseiben, de biztos van itt valaki aki igen. szóval mi a véleményetek erről?

tomcat:

"No, eleget játszottam, most már elárulom, lassan, hogy mindenki értse: igazából nem látom senkinek az IP címét. Azért mondtam, hogy igen, mert látni akartam, ahogy a beszari névtelenek szétspriccelnek. El is tűnt a nagyjuk, az Index fórum patkányai. Bátrak, bátrak, ahogy vártam...

Ami engem illet, kár velem példálózni. Az én jelenlétem nem vitte semerre a HunHírt. Néhány kommentet teszek, ahogy mások is, és a mocskolódókat vagy helyreteszem, vagy nem. Hogy van-e súlyom? Hát, a Hollán Ernő utcában ezt nem kérdezte meg senki. Sem a Kossuth téren, sem... még néhány helyen. Kétségtelen, hogy nem szerveztem símaszkos betyárbandákat, nekem más útjaim voltak és vannak, de hogy én lennék felelős bármiért is, ami a nemzeti oldalon történik? Uraim, Önök el vannak tévedve, fordítva ülnek a lovon, és a fejükre húzták a gatyájukat.

A nemzeti oldal épp most dől dugájába. Úgy, ahogy bátorkodtunk előre látni a Bombagyáron. Utáltak is minket érte, már akkor is. Gyanúsítgatások, sutyorgások, rágalmak és aljaskodások terepe lett. Ahelyett, hogy nőne, roskad, mint egy neutroncsillag. Igen, ez jó hasonlat, mert a neutroncsillagnak bár egyre nagyobb a tömege, mégis egyre jelentéktelenebb. Az egész mindenség, ami 2006-ban olyan szépen fejlődésnek indult, amitől a hideg futkosott az ellenség hátán, mára egy nevetséges, önmagát marcangoló kis szubkultúra lett. Van néhány veszett sakál, akik mindennél hangosabban üvöltenek, ők nagyon szimpatikusak egyeseknek, de csak mert messziről még mindig oroszlánnak tűnnek.

Nekem a sakál nem barátom, ez az összedőlt kupleráj nem terepem. Nem tartoztam soha igazán ide - ezt nagyon jól látta Budaházy - de az a kicsinyesség és aljasság, ami a nemzeti oldalból süt, nem viselhető el tisztességes ember számára. Tessék, lehet nyugodtan árulózni meg spiclizni, de én a magam útján járok, nem pedig azon, amit egyes önjelölt igazságharcosok számomra kijelölni akarnak. Én ide nem rombolni jöttem, és nem is fogok együtt rombolni azokkal, akik ezt élvezik. Többet áldoztam fel a közös célokért, mint a legtöbben, több eredményt is értem el, mint a legtöbben. A köszönet? Takaroggyinnenmocskosspicli... Igen kevés az, ami még itt tart. Például az, hogy a jelenlétemmel bosszantsam azokat, akik az egészet tönkrevágták."'