Georgethebig Creative Commons License 2009.11.21 0 0 67

nekünk is nivo lett végül az ajtó.

Beszerelésig teljesen normálisak voltak, majd a beszereléskor a gyári fényezést megmarta a hab vagy valamilyen anyag, amivel a habot letörölték. Azonnal jeleztem a javítási igényemet.

Jött Picasso a a cégtől, ráhuzott egy hasonló színt, majd mondta, hogy össze fog érni. Szeretem az ilyen dumákat, ezt mondta a Tondach is a különböző színű cserepekre. Az fáj, hogy ennyire hülyének nézik az embert.... Persze, összeérik a gépi fujás és a kézi ráfestés... ... ... na ki a hülye???

Közben a használat 1-2 hónap alatt azt eredményezte, hogy nyeklő hangot ad az egyik zsanér, bekrepált a belülről kézzel zárható zárszerkezet.... Ez utóbbi annyira beállt, hogy mozdítani sem lehet, pár bezárás-kinyitás után...

Reklamációmra az első alkalommal volt egy hét mire megmozdultak, a második alkalommal több, mint 2 hét is eltelt, mikor írtam egy hivatalos levelet, amolyan fogyasztói jogvédelmi helyzetet megalapozó levelet, s 1 órán belül sikerült felhívnia Picassonak, hogy akkor jönnének összepolírozni a friss festést...

Ja, ami még érdekes, hogy a feleségemnek bőszen magyrázták, hogy ne lepődjünk meg télen azon, hogy az ajtó belső fele és a tok is párás lesz, de 2-3év alatt ez meg fog szűnni. Az ajtók szigeteltek, hamarosan kiderül. A 10év garancia mindenesetre magabiztosságra vall, kiderül, hogy az idő próbáját mennyire állja ki.

Sajnos már tesztelem a rendszert....

A kínairól sok rosszat hallottam, most már bánom kicsit, hogy nem fa ajtót választottam, bár kétségtelen, hogy megnyugtató az acél ajtó erőssége és nem is vetemedik. De vajon mi más baja lehet még? Ez a hőhidassági veszély nem nyugtat meg.

Előzmény: florg (45)