uke Creative Commons License 2009.11.18 0 0 1507

Na ezt én már nem vettem meg. Az archive box set I-II ugyan megvan, de minden utána megjelent "box set"-et csak bőrnyúzásnak gondolok. Ezért a pár demóért nem veszem meg az egészet, mert amúgy nagyon drága. A fotók meg nem érnek meg annyit. A neten már fenn van minden. Még annál is több.

Meg azek a remasterelt cuccok. Nem kellenek. Megvan az összes, amit a 90-es évek közepén újrakevertek - közülük a legendásan jól sikerült Lamb - és nekem ez bőven elég. Nem hiszem, hogy a többinek ANNYIRA jobb lenne a minősége.

Meg most is jelennek meg box setek. Most épp valami movie vagy cinema. Az is már zömében fenn van a jútyúbon. Nagyon meggondolom, hogy mire adok ki pénzt.

 

Viszont Hackett új albuma érdekelne. A To Watch The Storm brilliáns volt, viszont a Metamorpheus egy nagy kalap szar. Pedig megvettem. Erre az újra kíváncsi volnék, elég illusztris társulat nyomat benne. Már csak azon gondolkodom, hogy hol létezik még CD-bolt. A belvárosban megszünt az összes (legutóbb az MCD a Deáknál). Talán a Mammut II alagsorában még megvan.

 

Előzmény: Grgr (1506)