MogyiGazdik Creative Commons License 2009.11.13 0 0 7017
Sziasztok!

Valamelyikőtök írta anno, hogy rengeteget csipog a mókusa. Nos az utóbbi időkben Mogyi is ,,megtanult,, csipogni. Azért mondom, hogy megtanult, mert azóta csinálja, hogy videón megnéztünk néhány csipogó kislányt, és Mogyi ezt persze hallotta. Azóta ,,tud,, csipogni.:)
Szóval, ha a felvetésem nem csal, Mogyi azért csinálja ezt, hogy felhívja magára a figyelmet, hogy foglalkozzunk vele. Elég érdekesen hangzik, de a viselkedéséről erre következtetek.
Más. Úgy vesszük észre, hogy Mogyi valamiért a vőlegényem nem csípi. Pedig ugyanannyit foglalkoztunk vele mindig mindketten, egyikünk se bántotta soha őt. Viszont ha párom megy el a ketec mellett akkor rá támadna Mogyi, de ha én megyek el a ketrec mellett rám nem. Illetve már nem működik az hogy napközben vad és harap, este/éjjel meg békésen játszik velünk, mert volt hogy este kint volt és támadott. Szóval most eléggé vissza kellett fogni magunkat hogy ne vegyük őt ki.
Almánál meg néha ugyanaz figyelhető meg mint Mogyinál, csak fordítva a nemek szerint. Párommal semmi baja, rám meg pikkel néha. Mondjuk ez talán azért van mert eleinte mindig én voltam a ,,gonosz,, aki befogta őt.