netszkvid Creative Commons License 2009.11.11 0 0 35603
Csatlakozom ertalhoz, minden szavaval egyetertek.
Sokszor kell a potlas, de azt ne veszitsd szem elol,hogy ha az egyik napon X ml-t nem ciccbol kap, akkor az az X masnap mar nem lesz, sot inkabb x+50 ml fog hianyozni es kozben Dorka igenyei noni fognak, (kinyilik a cici-ollo mondanam, ha kozgazdasz lennek) :-(.
es sajnos a fejes tizedannyira sem hatasos, mint a szopizas.

En a sokszorosan nehezitett palyas Olival maniakusan fejtem a fentiek miatt, hogy potolni ne kelljen (pedig csak a melyhutohoz kellett nyuni, meg most is vagy 10 liter)

Nalunk is volt 2 szopisztrajk. Nagy turelemmel ragaszkodtam ahhoz, hogy legalabb fel oras cicin toltott erolkodes utan kerul elo az uveg.
Most igy 3 honap tavlatabol megerte, igaz, most mar a cumit nem hajlando elviselni a szajaban a fiatalur (januartol dolgozom, ugyhogy nem mellekes kerdes).

Megjegyzem, a szopisztrajk ilyen kicsi babanal lehet faradtsag is (lehet, hogy Olinal is az volt), es Dorka sem egy dijbirkozo (meg). Szoval potlas nem vesz, nalunk 10 heten keresztul ment igy, de a lenyeg, hogy napi szinten torekedj az "onellatasra", ha kell, masfel 2 orankent fejni.... Hidd el, nem fog sokaig tartani, a mi 10 hetunk extrem hosszu volt!

Nagyon szepek egyutt a tesok, buszke lehetsz rajuk! (nekem is olyan szivetmelengeto nezni oket, pedig a nagy egy kis ordogfioka neha...)

Apropo, csak en latom ugy, hogy a 3 eves korosztaly borzaszto nehez elviselni? (Panna minden leheto hatart megprobal minden leheto alkalommal kijjebb tolni, mar tobb mint fel eve. Nem hiszem, hogy tesofuggo, mar elotte is volt. De konyorgom, mikor novi mar ki?!!!! Vannak napok, amikor tunder, aztan napok, amikor szo szerint kisordog
Előzmény: Zoya77 (35597)