Manolya7 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 890
Roan1 nem hiszem hogy ma átmegyünk, kicsit megcsúsztam a mai nappal és még sok dolgom van mára!

A megcsúszás ott kezdődött hogy hajnalban mikor hazaértem fél6kor hideg vízzel fürödtem, gondoltam hajat azért nem mosok mert belefagyok a kádba. Így később mikor keltem akkor ezzel sikerült elkésnem a suliból, stb.
Tehát nálam is gond van a vízzel, fél12kor nem minden nap tudok forró vízzel fürdeni és reggel is volt már a tegnapin kívül még egy alkalom.
Szerintem a hátralék minden új lakásnál az elején megszokott. Én eddig nem találkoztam olyan házzal ahol ne lenne. Én rendesen fogok fizetni, úgyhogy ne az én meleg vizemen és a fűtésemen spóroljon.

Én is találkoztam a takarítónővel hétfőn szegény tök feleslegesen mosott fel mindenhol, mert szakadt az eső. Liftek elé meg a bejárathoz nem akarunk valami be-ki lépő szőnyeget, hogy annyira ne hordjuk szét a koszt ilyen időkben?

A szagelszívóm mellett van egy másik nyílás, nem tudom mire szolgál, de én is szoktam hallani belőle vmi zúgást, mintha hallanám azt hogy valahol megy a szagelszívó, és én is szoktam beszélgetést hallani belőle, olyan mint egy tölcsér nagyon felerősíti a hangokat.
B5
Előzmény: Roan1 (883)