inch Creative Commons License 2009.11.10 0 0 5383

Szétforgácsolódva.

A bluegrassisták nagy szerencséje hogy annó a Bajai együttes karizmatikus vezetője elkezdte az Abaligeti fesztivált szervezni, és sikerűlt neki összerántani egy országos egyesületre való közösséget. És az évenként megrendezett fesztivál össze is tartja (és még bővití is) a bandát.

5 év kellet ahhoz hogy ne csak évi egy buli, hanem egyéb rendezvény is legyen ebben a körben (Gödön tavasszal rendszeresen workshop, Nyíregyházán fesztivál és most meg egy workshop)

(és még ide sorolom halkan a havonta megrendezésre kerülő akusztikus klubbot is, aminek azért korábbra nyúlik a történelme, de hasonló körökből is táplálkozik).

 

Ha country zenekar fronton is beindulna valami... Nem szeretném a line-dance klubbok tevékenységét kisebbíteni, mert hatalmas eredmény hogy van már line-dance élet magyarországon, de a zenekarok létében ez csak egy kicsi pluszt jelent kötötsége miatt. (meg ugye cd-re úgyanúgy lehet táncolni) Persze ezt a line-t (vonalat :D) is lehetne erősíteni, ha lenne aki csinálná/irányítaná/felválalná. Ez is lehet egy kiút az állóvízből.

 

Na ennyit a hangos gondolkodásról. Kibicnek könnyű :D.

 

by Matthew Inch

Előzmény: kamuzenész (5382)