GLORIA274 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 1554
Tisztelt Tulajdonosok!

Örömmel tölt el bennünket, hogy vannak a ház sorsa után érdeklődő tulajdonosok!

Azonban már többször kértük Önöket, hogy a hivatalosnak minősíthető véleményeinek, és főként a ház biztonságát érintő témákat ne itt tárgyalják ki.
Azt gondolom az ilyen témák máshol is bizalmasan illik kezelni, az Önök érdekei miatt!

A lakásokat érintő műszaki (garanciális) problémákat a beruházó, a ház közös területeinek problémáit felém, vagy a gondnok úr felé kell továbbítani, lehetőség szerint írásban! (Javaslom ezen esetekben a jótállási szabályzat 8 pontját tanulmányozni! Ebben elégé pontosan le van írva, hogy a Beruházótól minek a kijavítását lehet és kell is kérni, és milyen határidővel!)

A jótállási szabályzatban szerepel (7.8 pont), hogy azt írásban kell megtenni, és a MB KFT 1751 Budapest Csepel Pf 115 címre vagy sürgős esetekben a 2760620 telefonon vagy faxra kell elküldeni! (Aki a szabályzattal nem rendelkezik kérésre meg tudom küldeni!)

Amennyiben fentieken kívüli a bizalmas információkat szeretnének a többi tulajdonos társ részére eljuttatni, azt rajtam keresztül kör-email meg lehet tenni! (Az adatlapokon bekért és leadott tulajdonosi elérhetőségek többségével rendelkezem!)

Kérem a fentiek betartását!
AZP
közös képviselő
Előzmény: GTi 4ever (1553)