N Nycky Creative Commons License 2009.11.07 0 0 264

Hali!

 

Őszinte leszek, én talán egész életemben 2X voltam simán a Tatabányai rendelőben 16 éves korom óta, de akor itt nem lehetett előre tudni, hogy ki van, csak ha direkt odamentél megkérdezni. Valaha rég meg még 16 évesen több orvoshoz is odakerültem, mindegyik közölte, hogy nem vagyok terhes, aztán menjek a dolgomra, de azzal, hogy miért is nem jönmeg, azzal egyik sem foglalkozott. Akkor anyu felvitt Pestre a saját orvosához, én azóta hozzá járok. Kétszer lehettem azóta itt Tatabányán, amikor elfogyott a gyógyszer, és nem tudtam felmenni Pestre a dokimhoz az új adagért, és itt irattam ki. Ebből az egyik simán kiirta, a másik kötekedett, de én voltam a kitartóbb, és nem fogadtam el másik gyógyszert helyette, pedig nagyon rá akart beszélni.

 

Szóval nem vagyok igazán tisztábann vele, hogy lehet-e tudni mikor ki van, és lehet-e igazodni hozzá, ezt ráhagyom azokra, akik így csinálják.

 

Más!

Nem tudom ti mennyire tudjátok így fejben tartani, hogy ki kicsoda, hol tart, hol fog szülni...stb az adatokat. A másik fórumban van erre egy tábla, ami összefoglalja a fórumozók adatait, és oda kettintva rögtön képbekerülsz, hogy az illető hol tart, hol fog szülni, mikorra van kiirva...stb.

Érdemes megnézni a táblát, hogy mijen adatok vannak benne.

http://telibabak.uw.hu/

 

Ha tetszik a többségnek, akkor nálam megvana tábla, ici picit átírva, de be tudom írni az itteni forumozók adatait, ha elkülditek nekem emailben, és akkor valahova fel lehet tölteni a táblát, és mindenki megnézheti, hogy akinek a hozzászólását olvassa éppen, az kicsoda, és hol tart most.

Ha jó ötletnek tartjátok, akkor feltöltöm a táblát az adatokkal amiket elküldötök, és feltöltöm egy tárhelyre, ahol mindeki megnézheti.

Tudtommal a mail címem nyilvános, a nevemre kattintva tudtok írni nekekm, de lehet, hogy jobb lenne, előbb itt megszavazni a dolgot, hogy maga az ötlet tetszik-e a többségnek, mert ha nem, akkor nem keresek tárhelyet sem, csak amennyiben a többségnek tetszik az ötlet. Természetesen a táblára felkerülés nem kötelező, de tuti átláthatóbbá teszi a dolgot.

 

Niki

 

Előzmény: toria78 (262)