oscsabi Creative Commons License 2009.11.04 0 0 105
Üdv :)

Sikerült időt szakítanom rá, és bekeveredtem a petrikbe, ott érdeklődtem néhány régi tanárom iránt. Sajnos Fitori Péter nyugdíjban van, noha kollégái szerint még tuti bírna pár évet tanítani, sajnos a lábai nem bírták a terhelést. Sikerült telefonon beszélnem vele. Találkoztam Fortuna Zsuzsa tanárnővel is, elbeszélgettünk, megismert azonnal. Megismert a Kreki is :) Él és virul, ámbár rajta is meglátszik az idő.. a napszemüveg, ami mindig is a védjegye volt, nem hiányzott :) Mivel elég korán mentem, igy sok régi tanárom neve csak a tanári szoba ajtajára volt kiirva, de ami késik nem múlik, úgysem ússzák meg, hogy ne találkozzak velük annyi év után :)

Egyelőre ennyi, később tudósitok, hogy mi ujság a fronton..

Addig is...

Vállalkozó szellemű iskolatársak, akik szeretnek kutatni, és időt áldozni a tudomány oltárán..

Madárpókokkal foglalkozom egy ideje, van is pár kisebb, inkább nagyobb példányom(105db, 43 fajból). Érdkelne-e valakit, hogy valyon milyen összetevők alkotják a madárpók azon testnedvét, amelyet a zsákmányba fecskendez?
Toxin tuti, emésztő enzim tuti, de milyenek, és mi van benne még? Orvostudományi kísérletekhez fel lehet-e használni? Lehet gondolkodni :)

üdv :)