KadKata Creative Commons License 2009.11.03 0 0 351

Ha jól emlékszem január végével járt le a 3 hónap, így a plussz hónap volt a február, és így 4 olyan hónap volt amire már nem adtak semmit. (márc,ápr,máj,jún)

A legszebb az egészben az volt, hogy a lakásrészletek utalásánál pár napért felszámoltak késedelmi kamatot, annak ellenére,hogy előre leegyeztettük velük,hogy le van kötve a pénz, ezért 1-2 nappal később utalnánk, mondták, hogy persze megértik semmi baj. Majd a műszaki átadást követő pénzügyi egyeztetésnél ott volt szépen a késedelmi kamat mint fizetendő tétel. Hosszas huzavona után lejjebb vitték az összeget vmennyivel, de fizetni kellett.

Majd a kötbért két hetes késéssel utalták vissza. Természetesen felvetettem a késedelmi kamatot, hogy talán maguk ellen is számolhatnának fel... Majdhogynem kiröhögtek...és természetesen nem utaltak késedelmi kamatot.

 

Erről én nem tudtam korábban, hogy átvette a Cordia a generál szerepét. Anno a konyhás céget váltották le, arról kaptunk infot a konyha újratervezése miatt.

Nem tudom, hogy ez mennyi csúszást jelentett még plusszba. Az biztos,hogy a végén, március környékén már a jogerős használatbavételi engedéllyel voltak gondok (ha jól emlékszem a nevére:) ). A környező társasházak megtámadták. A legvégén, mikor már végre ez is megvolt, akkor már nem nagyon tudtak indokot adni, hogy miért nincs átadás. (minden egyes nap telefonáltunk már a végén) A legvégén a bankot kezdték el hibáztatni, amiben a legszebb az volt, hogy ennél a banknál dolgozom... Egy telefonnal kiderítettem, hogy a bank napok óta a Cordiára vár, mert egyes adatokat nem adtak le...

De, hogy vmi apró pozitívumot is mondjak, átadásnál egy üveg aranyporos Cordiás pezsgő, pezsgősüveg tartóval, törülköző,kulcstartók vártak a lakásban.

Előzmény: Liquidz (349)