Én is egész nyáron ügyködtem a konyhában.Csináltam meggy,cseresznye,sárgabarack,szilva befőttet+lekvárt,eper,őszibarack,körte lekvárt,savanyú ubit,gyöngyhagymát,piros paradicsomos, cukkinis savanyúságot,aszalt padlizsánt+paradicsomot,és még főztem is ki paradicsomot.
A narancslekvárt dec.-ben szoktam csinálni,de rájöttem,h jobban járok,ha az őszi szünetben megcsinálom,mert akkor több időm van.A narancshéját megkandíroztam,sok és finom lett,a kandírozott gyömbér is fincsi.
Amúgy aszaltam az idén szilvát és szőlőt is,azok is finomak,csak a mazsolában ott a mag!Arra nem gondoltam,h mag nélküli szőlőből szokták.
Tavaly főztem kökényből is lekvárt,nagyon jó lett,olyan keménységű,mint a szilvalekvár.Sütikbe tökéletes!Még az idén is tervben van,de,h mi lesz belőle,azt ne tudom.
Anyukám hétfőn csinált birsalmasajtot,isteni lett!!