Ragadozó! Creative Commons License 2009.10.30 0 0 245
Kedves Derek!
OK igazad lehet, az útépítés csak valami koromból adódó beidegződés, illetve az álmatlanság ellen nézett IQ romboló amerikai filmek miatt lehet.
DE ÉS MOST ORDÍTOK! nekem tök mindegy mit csinálnak. Meggyet magoznak, kínai csodagolyót farigcsálnak, szőnyeget csomóznak, törött szárnyú pillangók szárnyacskáit himporozzák csak csináljanak végre valamit.
Tele van a magassarkú alvós csizmám azzal, hogy valakinek elég megszületni, mert a szülei még ahhoz is primitívek voltak, hogy a gumi használati utasítását elolvassák, élete végéig sőt azon túl is mert a temetését is a Te meg az én adómból fizetik köteles vagyok eltartani.
Tele van a ..., hogy az a Muki, aki megerőszakolt és élve felgyújtott egy 16 éves lányt, jelenleg luxus körülmények között él egy börtönben, és 50 kg-s kiscserkészből 96 kg-s kredencé gyúrta magát.
Riportot készítenek vele, beleröhög a pofámba mindezt kb. napi 6.000 Ft-ért, kicsit több mint a minimálbér. Ha jól viselkedik, és jó az ügyvédje kb 7 év múlva találkozhatunk vele. Ja és még sajnáljam.
A faxomat. Egyre több ismerősöm van és lassan én is hajlok rá, hogy egy nagy büdös túrót fogok én állam bácsinak fizetni adók és járulékok címén amit így szó szerint szétszórnak. Én meg max a ló páratlan alkatrészéhez juthatok hozzá. (orvosi ellátás, nyögdíj, stb)
Tele van az összes cipellőm a könnyes szemű riporterhölgyek nyavajgásaival és roma telepen készült riportjaival.
Nálunk az a divat, ha valamit akarsz, ha értesz hozzá megcsinálod, ha nem megfizeted.

Utóirat csak neked. Minden hajnalban összeveszünk a párommal, mert megőrül a Győzikétől. Igaz, hogy én is, de állítom, hogy ez az egy ember többet ártott a magyarországi cigányságnak mint az összes tolvaj országos romaszarvezet. Lehetek kicsit rasszista? Egyre jobban szeretem Győzikét.

Üdv.(ma úgy érzem szómenésem van, vagy még nem ittam meg a napi nyugtató söradagomat)
Ragadozó!
Előzmény: Derek (237)