Kedves Derek!
Pest-megye egyik kicsi falujában van kicsi nyaralóm, nem én vagyok a Demszky az egy másik hegy tető.
A falu összes kocsmába (felnőtt megőrző) járó polgára fel van háborodva,? indulva,?
vagy csak tele van a páratlan alkatrésze azzal, hogy valamilyen önkormi. rendelet okán-jogán a falu létszámához arányosan 11 közmunkást kell alkalmazniuk, míg
a helyi kisebbség á csak alig pár száz fő eközben otthon döglik, este a kocsmában a játékgépet veri más helyett, vagy lopni megy.
Az árkokat benövi a gaz, rendes esőzések után kopoltyút kell növesztened, ha le akarsz jutni a faluba, vagy vonszolod magad után az aszfaltozó brigádot. Lenne közmunka bőven, főleg ha rám bíznák.
Ahol a nyaralóm van az egy régi borospince sor. A gazdáik már fel sem mernek járni, mert a kisebbség csúnyán néz, ha olyan hülyeségeket beszélnek, nahát ez mintha az én hordóm, kapám, kaszám, betonkeverőm, stb. lenne bár a legritkább esetben lopnak munkaeszközt.
Régebben megművelt kertek voltak a környéken ma már a kutya sem ültet semmit, mire kiérnek lelopják.
A helyi önkormi. létszámát 3 fővel kellett bővíteni, hogy a 673 féle (ez csak egy saccolt szám) jogcímen járó segélyt, hozzájárulást, szociális juttatást adminisztrálják, számfejtsék, utalványozzák.
Ha nem lenne bankkártyájuk még egy új postásra is szükség lenne.
Megoldás??? csináljunk minden kisnyugdíjasból uborkás gyilkost?
Bocsi a hosszúságért, csak úgy kijött belőlem.
Üdv. Ragadozó