Először is köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget!!
Már biztos unjátok a sok hülyeségemet , csak az embernek folyton kattog az agya hogy mit kéne hogyan kéne aztán ha beugrik valami jónak látszó ötlet azt beírom, és mindig rá kell jönnöm hogy még nagyon tudatlan vagyok:D
Akkor ami a lényeg, 120as motort teljesen fölösleges nekiállni "bővíteni", na most azért állt fel ez a helyzet, mert a jelenlegi hosszlengőkaros olajosfutóra szívem szerint nem építenék rá egy favorit motort mert csak elszállnék vele akkor már futót is kéne szárazra cserélni...na de már az sem állna meg 50-60 000előtt és ez is már eléggé "optimalizált" számítás:) ahhoz a motor még egy 50mire benntvan ara a papír egy 35 u-h nem is folytatom inkább:DD
A jelenlegi motorerő viszont nagyon harmatos...szóval síkúton a 120-125ös óraszerinti a max ez most nem azt jelenti hogy gyorsabban akarnék menni mert 90-100al közlekedek általában csak ezzel szemléltetném hogy a gyorsulása is ennek megfelelően"harmatos" és emelkedőkön meghal...
A kompresszió biztos nem éri el még a gyári 85:1et sem pontosan még nem mértem de már szereztem mérőt ha hazaérek megmérem..de pl a 3as hengerben a hüvely fala elég érdekesen néz ki, mintha vízköves lenne vagy én nem tudom( na most nem vízköves az biztos csak valami cucc van a falán:P) ennek megfelelően annak elég vicces lehet a kompressziója..