Törölt nick Creative Commons License 2009.10.29 0 0 516
A Novartis forgalmazza az oltóanyagot, az unokahugom gyógyszerész, neki ott dolgozik a barátnője és még neki sem mondhatott semmit az illető.Van egy tel.szám amin az a hölgy száma van feltüntetve a jogosult ebben a témában nyilatkozni.
Nekem van egy nagyon aranyos nyugd. gyermekgyógyász havernőm, akinek megmondtam rzt a zámot, gondolom ő fel is hivta de még nem beszéltem azóta vele. Ő sem akarja a magyar változatot beadatni és ha elérhető áron van akkor be fogja hozatni farmafutárral, de a legközelebb Svájcból lehet csak.
Csodálkozom a Czeizelen, őt is megvette már a sajtó, hogy mer ilyet mondani hogy nyuodtan adassák be a kismamák maguknak, mert ha elkapja őket a virus akkor testi és értelmi fogyatékos gyermeket szülhetnek.
Nem szeretnék most kismama lenni, most szegény hogy döntsön, kinek higyjen. A férjem szegény tegnap volt az Orfiban kapott egy Novocain injekciót a sérvére meg kicsit "becsomagolták"- manuálterápia , de most sem sokkal jobb, kellene neki egy infuziós kura, utoljára 1999-ben kapott, ideje lenne már kapnia.
Tudod az a ciki hogy az ő orvosa ORFIS, a reumadoki pedig Irgalmasrendei reumatolóőgus, a két kórház szemben van egymással, gondolom azért van némi kapcsolat, viszont a torka ugy néz ki rendbe jött, gégésznél pl az Irgalmasrendiben volt.
Ő is csak a szokványos oltást kaphatja meg.
1000-es C vitamint, multivitaminokat fogyasztunk, majd meglátjuk, mi különben sem vagyunk érintett korosztály.De amint olvasom a fiad és férjed sem oltáspárti.
Előzmény: .ETNA. (514)