Moka25 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 59153
ELADÓ
Medela tölcsér kézi fejéshez
cumisüveggel, keveset használt. A kézi fejés a legtermészetesebb, legkíméletesebb módja az anyatej lefejésének. Technikáját a kórházban a csecsemős nővérektől, otthon a védőnőtől vagy szoptatási tanácsadótól könnyedén elsajátíthatod. A tölcsér praktikus segédeszköz, hatékonyan összegyűjti az anyatejet, megakadályozza a szétspriccelést, csökkenti a veszteséget. Az anyatejnek minden cseppje kincs!! Ezzel a tölcsérrel minden cseppjét összegyűjtheted!
2600 Ft















Medela kézi & gépi mellszívó
Nem tudod, hogy bírod-e majd az elektromos mellszívót? Néha a kézire, néha az elektromosra van szükséged? Ez az ajánlat Neked szól! Medela kézi ÉS elektromos mellszívó. Keveset használt, megkímélt állapotban, sok tartozékkal!! Tartalék membránok; +1 cumisüveg (a fotón nem szerepel) kupakkal és lezáróval; csatlakozó a lábpedálos ComPad vagy Lactina Electric Plus (kórházi fokozatú, bérelhető) működtetéséhez. Részletes használati és tisztítási utasítással. A hálózati adapter nem Medela, de tökéletesen kompatibilis és jól működik.
11000 Ft













Baby Björn kenguru
A legjobb, ami csak létezik! Kényelmes a babának, kényelmes a mamának, egyszerű felvenni, kiválóan tartja a babát. Kellemes anyaga tiszta pamut, mosógépben mosható. Használati utasítás a kengurun. 3.5-10 kg-ig, a baba méretének megfelelően állítható. A pántok a hordozó testalkatához igazíthatók, mindkét oldalon teljesen lecsatolható, színkódos csatokkal. Legkorábban akkor tehető bele a gyermek, ha már tartja a fejét. Legkésőbben... amíg az Anya vagy az Apa csak bírja;)) A babák imádják:)
8000 Ft












Fent vannak a Vaterán is, ha valamelyik érdekel, ide írj: mmo(kukac)index(pont)hu és leveszem, amíg nincs rájuk licit.