missparker
2009.10.27
|
|
0 0
364
|
tudom, tudom, nem altalanositunk, az 1 milliard kinaibol csak azokat nem becsulom, akik szarokat csinalnak, amik sajnos a polcokon landolnak, es azokat a magyarokat, akik meg ezt behozzak es nem atalljak arulni, fihhhhh.Voltam importőr, sokféle kínai áruval találkoztam. Hihetetlen mintadarabokat tudtak küldeni időnként gyártók. Ami miatt mégis becsüld őket, hogy akik a szétesős diktafont összerakták, azok jó eséllyel gyerekek voltak. A lánykák, akik a mintapéldányt ígérték nekem a CEBIT távol-keleti pavilonjában, általában 35 fölöttiek, túl egy MBA-n, és egy 70 éves angolul sem beszélő főnökkel érkeztek. Ha a főnök kihal végre, az ugyanolyan utódja veszi át a boltot. A lánykáknak meg esélyük sincs többet elérni. Mégis megpróbálják, odateszik magukat az USB csatlakozós fogkefe meg a többi szar mögé, és teljes lelkesedéssel dolgoznak. Ezt ha megtanulnánk tőlük, kicsit jobb lenne nekünk is. Pl. a szar vasút is jobb lennne, ha lelkesedne a takarító, és rendesen takarítaná azt a rohadt vasúti kocsit. Vagy a BKV-ellenőrök nem csoportos garázdaság tevékenységében végeznék a munkájukat. |
|