PuPu Creative Commons License 2009.10.26 0 0 6213

Okos ember is írhat hülyeségeket, emellett Havas Szófia tudtommal soha nem taglalta az apja halálának körülményeit, és az ügy szempontjából ez irreleváns is, - ő csak azt mondta, hogy számára ez a nap nem ünnep.

Szíve joga, ünnepelni ugyanis az ember a szívében ünnepel, a zászlólengetést egy majom is elsajátíthatja, ha érted.

Mécset tisztelem és szeretem, és tőle nem nagyon várom, hogy szeresse Kádárt és rendszerét, - a történelem őket a másik oldalra sodorta.

Amit meg az ávósokról írsz:

Tájékoztatnálak, hogy azok akiket te ávóshak hívsz leginkább sorkatonák és csapattisztek voltak, ők voltak a korabeli sünök.

Ellenben akikre te célzol - az ÁVH törvénytelenségeket elkövető politikai nyomozói, -azok 56-ban már nem voltak a korábbi beosztásukban, és egy sem esett közülük áldozatul a tömeg haragjának.

Volt szerencsém ismerni Tompa Károlyt, aki a Pártház védelmének parancsnoka volt, - egyszerű parasztember, semmiféle bűn nem terhelte, a beosztottai meg sorozott katonák voltak, - ugyan, mivel érdemelték ki, hogy némelyiket a lábánál fogva akasszák fel?

"Mi"  egyébként nem azokért az ávósokért - Péter Gáborért, Decsiért, a Szűcs testvérekért, stb. emelünk szót, akik a törvénytelenségeket - tegyük hozzá, leginkább kommunisták terhére - elkövették, hanem az a "véleményünk", hogy törvénytelenséget nem lehet törvénytelenséggel reparálni, és semmi nem menti a csőcselék vadállati kegyetlenségét.

Amit meg a piálásról írsz, az marhaság, - az alkoholizmus nem terjed cseppfertőzéssel a családban, - mellesleg Gyulánk sem ivott többet, mint Churchill, és mindketten meglehetősen jól ellátták a feladatukat...

:O))))

Előzmény: evil1023 (6212)