borgasz Creative Commons License 2009.10.26 0 0 6536

Szia!

 

Írtam, hogy regisztrálni díj és kötelezettségmentesen az ikea honlapján tudsz (bármelyiken, de Neked nyílván a www.ikea.hu lenne a praktikus ) . Ott a regisztráció menetét is végigolvashatod.

Azt is írtam, hogy a Family program része most a Bridgestone ajánlat is, melynek keretében 45% kedvezményt adnak a téli gumik árából. A szórólapon ott van a Bridgestone linkje, ott tudtál volna szervizt keresni és megnézhetted volna az árakat is )

Ez a program ráadásul worldwide érvényes ( ellentétben pl a Shell Smart programjával ) , a bárhol kiváltott kártyáddal az adott országban ( ahol éppen tartózkodsz ) lévő kedvezményeket éred el.

Ha több információra lett volna szükséged megkereshettél volna magánban is, az emilem nyilvános. Én csak segíteni tudok információkkal, de helyetted olvasni, dönteni, vásárolni nem.

 

Borgasz

 

Ui.: ha itt átnéztél volna a Gumikérdés, felnikérdés topikba és bedobod a két méretet és tipust a gumis srácoknak, lehet, hogy még jobb árakat kaptál volna a Dunlopra és a Kumhora tőlük mint amit az online boltban találtál.

Előzmény: Bazsa 525d (6535)