Eduscho34 Creative Commons License 2009.10.24 0 0 22
Szinte minden szavaddal egyetértek, én is ugyanígy látom! (Már az elmúlt időszakban is feltűnt, hogy sok mindenről nagyon hasonlóan gondolkodunk: sznobizmus, felirat az autón "meglepinek", svájci mentalitás, német autótesztek, hazai helyzet, stb.)
A lámpáról is csak Téged tudlak idézni: ilyen jól autóval még nem láttam!!! A nagyon szeretett c vekim leggyengébb pontja a lámpa volt, még a 12 éves A vekim is szebben világított. De az AFL+ lámpa - az egy csoda! Nem véletlenül vette meg a BMW a következő 5-höz:P Nekem nem villognak szemből, csodálkoztam is, pedig fel voltam rá készülve.
Az apróbb gondokról pedig: a német fórumon olvasom olyanoktól, akiknek céges autójuk Passat, új Golf, vagy Avensis: azok sem jobbak, ott is csörög minden másodikban valami, stb. Ami neke még szóba jött, az a Honda Accord kombi volt, de a mai autós műsorból kiderült: jóval gyengébb a Vekinél.
Az enyém egyébként Edition, prémium és vezető csomaggal, +ködlámpa, elektromosan behajtható tükrök, sport ülések (zseniális), napellenző roló hátra, cd500 navi. Azaz minden, ami nekem kell.
Előzmény: fenderazigazi (18)