fenderazigazi Creative Commons License 2009.10.24 0 0 18

Hát azt hiszem tényleg nem alaptalan a lelkesedésem! Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobb autója, de ennyiért ilyen minőséget és formát nagyon nem lehet kapni. Ugye szerencsétlen Vectra mindig megkapta, hogy nagyon egyszerű, de praktikus a formája. Az insignia meg váltott egyet és mindent a formának... Ezért a kombi kisebb, mint az én vectrám, de míg a vectra soha nem okozott vizuális élményt az Insignia nagyon is sokat... Ami nekem a leginkább bejön az az a minőség és kidolgozottság (ajtócsukás, futóműhang, stb..), amit csakis prémium autókban tapasztaltam. Tudom, hogy a BMW-ben más dimenzió, de még soha nem volt egy "sima" középkategóriás kocsi ennyire közel... Pont most találtam egy S80-as Volvo vs. Insignia videótesztet és ott is pont ez jön ki... Nem nobelebb és jobb minőségű autó a Volvo, mint az Insignia... Hogy a fejekben mikorra lesz ez így nem tudom, de látod, hogy milyen szépen sikerült az Audinak feljönnie... Egészen a 80-as évekig (és sok helyütt németeknél még ma is) az csak egy feltuningolt VW és mégis...

Szóval nagyon ott van... Engem meg soha nem érdekelt, hogy ki mit tartott rólam és ezért nekem egy Opel Insignia jó felszereltséggel sokkal jobb autó, mint egy Audi A6 egy alap kivitelben... A többiek sznobsága engem nem hat meg!:)))))

Láttam már corsa-val járni olyan embert, aki megvehetne egy magyar várost simán, de nem volt hajlandó a presztizsre áldozni.d

 

Szóval gyönyörű! Elöször a boci pofája nem tetszett, de már megszoktam!

Most jóleső irigységet érzek, mert tudom milyen fantasztikus egy új autót belakni, pláne, hogy ilyen csodaszép!! Milyen lámpa van benne?

Sajnos én az ország másik felén vagyok, de igérem, hogy ha meglesz a gép januárban megyek meglátogatom a hulla-t és akkor dobok egy mailt, hátha találkozhatunk!!

 

Edy!! Mi történt? Nem lett semmi bajod? Nagyon sajnálom, mert az a gőzmozdony nagyon ott volt!!

Előzmény: Eduscho34 (14)