autochip Creative Commons License 2009.10.24 0 0 76
A5 S5 a Motronic Chiptuning fórumon válaszolt a kérdésedre http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9060057 (124-es sorszám)
Valószínűleg azért kerülte el a figyelmedet, mert hozzászólásának csak a 2. fele vonatkozott a kérdésedre:
Idézet A5 S5-től:
"Válasz a BMW-s kérdésre.
Véleményem szerint nem lenne másokkal szemben tisztességes ha a szádba adnánk,h kit válassz vagy kit ne. Ezt minden esetben a megrendelőnek kell (azaz neked) eldöntenie,de mindenképp olyat válassz aki már "látta" ezt a tipust,nem akarja szétszedni a motorvezérlődet (mert jogtiszta eszközzel ezt a tipust már meg lehet csinálni OBD-n),akinek el tudod mondani mi az elvárásod és ahhoz tudja megírni a tuningot. Ez szerintem azért fontos,mert így legalább választ fogsz kapni olyan kérdésekre mint pl. mennyivel növelte meg a rail nyomást,vagy a töltőnyomást,milyen gázpedálállástól,stb...."

Ezt a típust szervizcsatlakozón keresztül tudom programozni (de gondolom a fórumon vannak még páran akik szintén) egyéni kéréseket is meg tudok oldani. A weboldalamon találsz BMW-s referenciákat is, ugyan 320d pont nincs köztük (van aki csak telefonon jelez vissza) de a 150, 163 és a legújabb 177 lovas verzióból is csináltam párat...Ők egymásnak ajánlgattak, de nem szeretnék abba a hibába esni hogy magamat dicsérgetem, ezért csak javaslat hogy nézz körül a weboldalamon, telefonszámot is fogsz találni, amin felhívhatsz. www.autochip.hu
A helyedben elolvasnék több chiptuningos weboldalt is.
Ha mellettem döntesz, a részleteket telefonon beszéljük meg (munkaidőben).
Előzmény: fairytale33 (75)