wdetti Creative Commons License 2009.10.23 0 0 58708
KÍNÁL:

- 29-es méretű barna-narancs színvilágú ECCO melegen bélelt velúrbőrbakancs,megkímélt állapotban. Belső talpbetétje kivehető, azt végigmérve a belső talphossza:18,5cm Felsőrésze velúrbőr,narancs és fényvisszaverő betétekkel díszítve.Elöl cipzárral nyílik,s a cipő nyelvét belül kétoldalt gumi pánt fogja,ezáltal stabilan fogja,tartja a lábat. Belül nagyon finom,puha,meleg filcszerű anyaggal bélelt,sarok ill.bokarészen puhán párnázott. Talpa könnyű,hajlékony,csúszásgátló bordázattal ellátott rugalmas gumitalp. A cipő orrán kopásvédő bevonat van,hogy az esetleges sérülésektől védje a bőrt. Ára: 2950 Ft

- UK10-es,EU:28-as MOTHERCARE gumiorrú farmervászon tépzáras tornacipő, megkímélt állapotban.Belső talphossza:18cm A sarok ill. bokarészen puhán párnázott, hogy ne dörzsölje ki a gyermek lábát. Két stabil,jól záródó tépőzárral nyílik.
Talpa könnyű,hajlékony bordázott rugalmas gumitalp. A sarok és orrészen magasan fel van futtatva a gumi,ami hosszában recézett,nagyon jól véd az esetleges sérülésektől.
Ára: 950 Ft

Még több cipő itt:
http://onlinebazar.gportal.hu