jtx Creative Commons License 2009.10.23 0 0 43
Premier bemutató új elektromos autókról

Kivételes alkalom: szeptember 16-án Frankfurtban nagy sikerrel mutatták be a REVA 2010-es és 2011-es új modelljeit, az NXR-t és az NXG-t ( http://www.comtexgreen.at/impressionen.html). Ezek az autók- ugyanúgy mint a jelenleg már forgalomban lévő REVAi –tisztán elektromos meghajtásúak, ezáltal semmilyen közvetlen káros anyag kibocsátásuk nincs. Sikerült megszereznünk egy pár napra ezt a két kivételes járművet, hogy bemutathassuk Magyarországon is! Az európai roadshow végén a bemutató járműveket visszaszállítják Bangalorba. Legközelebbi lehetőség REVA NXR-t megtekinteni csak 2010 márciusában lesz, REVA NXG-t (a sportváltozatot) pedig feltehetően csak 2010 végén láthatjuk újra, Európában.

Ezúton tisztelettel hívlak, gyere el a bemutatóra, nézd meg a jövő autóját, amit már most meg lehet rendelni, hiszen gyártása ez év végén elindul. Egyúttal ki is próbálhatod a jelenleg már forgalmazott REVAi modelleket (a REVA NXR kipróbálására korlátozott lehetőségek miatt csak azoknak lehet lehetősége, akik személyes egyeztetés után feliratkoznak az elsőbbségi listára rendelési szándékkal). Most lehetőség van rá, hogy megismerkedj azokkal az elektromos járművekkel, amelyeknek a magyarországi gyártását készítjük elő…

Magyarország jelenlegi legnagyobb elektromos autó flottáját lehet most megtekinteni: 11 db REVA együtt, egy helyen!

A bemutatók alatt kerül sor a két legelső hazai megrendelt REVAi ünnepélyes átadására is. Megismerheted kik azok, akik az országban elsőként döntöttek úgy, hogy REVA-t vásárolnak.

Két bemutatót tartunk az országban, egyet Debrecenben és egyet Budapesten. Bármelyikre eljöhetsz, szívesen látunk!
A bemutatókat a magyarországi kizárólagos forgalmazó, a Comtex Green Zrt. rendezi.

1. DEBRECEN 2009. Október 26. 10:25
- helyszín: Kölcsey Központ (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.)

2. BUDAPEST 2009. Október 29. 10:25
- helyszín: ARÉNA Plaza, emeleti keleti átrium (1087 Budapest, Kerepesi út 9.)

Budapesten Mr. Ranjit Rae Úr, India magyarországi nagykövete és Mr. Keith Johnston, a REVA európai elnöke is személyesen üdvözli az eseményt.

További információk a http://www.reva.hu oldalon találhatóak.


Remélem megtisztelsz jelenléteddel, és részt veszel ebben a történelmi lépésben.

Köszönöm!