kaviat Creative Commons License 1998.11.30 0 0 3
persze - persze nyivánvaló, ha valaki pedofil mailokat intéz a világ felé, akkor azt +csipik, és több országban is, remegve, de ki merem mondani, talán még az usában is utána járnak az embernek...

jó ez ok /bár ez is feltételezi, hogy vannak agentek valahol, amik minden mailt valami algoritmus alapjan ellenőriznek/. de én inkább a datanet-re mint konrét szolgára voltam kiványcsi, illetve az egész országra... szóval refutok neki megint! vajon nálunk konkrétan hogy müxik ez a rend vigyázás ? tud e valaki erről konkrét infót ? OK a napi 10000 mailt értem, azt lehetetlen ellenőrizni, talán legjobb lenne, valami mesterségesen generált ál mailok közé rakni az igazi leveleket, és persze a mail klinensedben szürnéd az igaziakat... szóval m.o-n konkrétan mi van szerintetek ez ügyben ?

a himnusz téma: szerintem azért mert valaki köpködi a himnuszt, azért még nem kell fejet levágni... /ebben amerikai kollégánknak igaza van/.

érdemes lenne összeszedni, hogy melyik szolgálltató mit mennyi ideig logol, illetve van e erre akármilyen törvény manapság /mármint hogy kötelező-e logolni a forgalmakat?/. mert igy szolgálltató választásnál ezt a paramétert is figyelembe lehetne venni /ha lenne ilyen adat! van?/ :-))

kaviat rondaemberbácsi