Sziasztok!
Tudna valaki javaslatot adni a következő problémámra?:
Már kb a 3.számítógéppel kell kísérleteznem a munkahelyemen, mert érdekes dolgokat produkál. Először sima 2007-es Autocad volt fent, dolgoztam vele, dolgozgattam vele, mivel egyre sűrűbben halt be a gép Végzetes hiba üzenettel.
Utána lecserélték a 2007-et Map 2009-re, na itt aztán volt minden.A végzetes hibától elkezdve a kék halálig.Pl nyomtatásnál nincs elegendő rendszermemória, visszavonom-e a műveletet, ugyanez volt megnyitásnál, vagy mentésnél.
Nem túl bonyolult dolgokat művelek a cad-ben, térképeket rajzolgatok, területeket számolok, tiff állományokat illesztek be, szóval teljesen normál felhasználás.
Most van Civil 3d 2009.A problémák megmaradtak.
(Megjegyzem teszteltem a 2004-et is, és arra eddig a nyakamat tettem volna, de itt is volt végzetes hiba)
Az informatikusunk a cégnél nem képes vele kezdeni semmit.Én meg nyűglődök és tesztelek.Volt olyan nap, hogy 5 vonalat bírtam rajzolni egész nap, egy megnyitás volt kb 20perc, na ne, ez már kicsit sok.
Annyit tudok a gépről, hogy 2 giga ram van benne, kompletten minden gyári hp cucc.Gyanítom, hogy a videokártya sem egészen jó.
Folyamat veszekszem az infóssal, de azzal hárít, hogy ő a programot nem ismeri, és össze vissza kitalál minden ökörséget, hogy most éppen milyen gépen teszteljem a programot.Elég már, mert dolgoznom kellene, nem tesztelni.
Szerintem tényleg valamelyik alkatrész lesz a ludas, de jobban gyanítom, hogy kevés neki a 2 giga ram?
Ha volt már valakinek hasonló jelezze, vagy ha tud valaki javaslatot, hogy a gép a hibás, vagy a programmal lehet valami gáz?
Köszi