ctvi Creative Commons License 2009.10.21 0 0 19330
Üzenet Mindenkinek!

Jocó, Nélküled a fórum szegényebb lenne, tehát szerintem nem szerencsés elmenned innen. Vannak eltérő vélemények, vannak keményfejű emberek, akik a saját vélt, vagy valós igazukhoz ragaszkodnak. De vannak olyanok is, akik éppen az itteni hozzászólásaid alapján, látva, hogy értesz hozzá profi szinten, hoznak olyan döntést, hogy az eredeti magyar nyelvű csatolót veszik meg. Én is mielőtt ilyen eszközt vettem volna hazai és külföldi fórumokat néztem, és az ott levő vélemények jelentősen befolyásolták a döntésemet. Kevés ember dönt az alapján, hogy a műszer forgalmazója mit, mond a másikról. A döntéseket a mások véleményei, tapasztalatai alapján, hozzák meg sokan.

Ez vonatkozik másokra is, akik megsértődnek egy nem nekik tetsző hozzászóláson!
Lehet eltérő vélemény, ezt lehet úgy is közölni, hogy nem sértem meg vele a másik felet.
Például: Megértem azok véleményét, akik szerint lekicsinyli a terméket az aukciós oldalon való elhelyezés, sőt ez igaz is, de ez egy szempont, viszont az én véleményeim szerint a termék ismertségének növelése, reklámja szempontjából nézve összességében az üzleti szempontból nézve inkább előny, mint hátrány.
Röviden több szempontból érdemes vizsgálni dolgokat, de az eredmény mindig szubjektív lesz! Tehát nem mondhatom, azt hogy nincs igazuk, nekem más a véleményem, és nem sértődök meg, hogy valakik kritizáltak, vagy azt mondják, hogy nincs igazam. Ezeket a kritikákat szívesen veszem, nem rosszándékúak, egyébként Jocóval is megmaradt a jó viszony.
Sajnos én is beleestem abba a hibába, hogy nem figyeltem a pontos, egyértelmű megfogalmazásokra, ezzel igen nagy vitát váltottam ki, szándékaim ellenére.

Békét, nyugalmat, türelmet kell tanúsítani egymással szemben, nem szerencsés idegből válaszolni másoknak, mert ezzel sokszor nem is szándékosan megsérthetünk másokat!

Üdvözlettel:

Jani

www.ckvi.hu