ati86 Creative Commons License 2009.10.19 0 0 715
296. rész - Falusi kislány a nagyvárosban
Rendezte: Patrick Duffy

Jockey: folytatja üzelmeit Bobbyék ellen. Továbbra is agitálja Aprilt, hogy segítsen neki az élvonalba visszakerülni. Biztosítja a nőt, hogy soha nem csapta be, s ezután sem fogja. Megbeszélést tart azzal az emberrel, aki Cliffel beszélte meg a találkozót. Jockey üzlete sínen van. Kimegy Clayton és anyja elé a repülőtérre Bobbyval és Lucyvel. Anyja nekiesik, amiért semmibe veszi a lányt, s játszik az érzelmeivel. Johnnytól később megtudja, hogy Cally mentette meg, amikor a vízbe esett. Cally már csomagolna, mikor Jockey megállítja. Kiderül, a felesége várandós, s hazamenne megszülni a kisbabát, hogy aztán egyedül nevelje fel. Jockeyban valamilyen lelkiismeretféleség csírája jelenik meg, s marasztalni próbálja. Felkeresi Cally orvosát, a hír pedig igaznak bizonyul. Jockey úgy érzi, boldogságban élhetnének tovább. Végül eljegyzi a feleségét újból, s egy gyűrűt húz rá az ujjára.

Bobby: megismerkedik Tommyval, akinek megmutatja a farmot. Hagyja Traceyt, hogy beszélgessen rég nem látott testvérével. Tommyról időközben kiderül, nem hagyott fel a drogozással, s apja előtt is titkolja. Híres nőcsábászként ismert, s kikezd Callyval és Aprillel is. Bobby elviszi Traceyt egy mulatóba, ahol összetalálkoznak Aprillel és Cliffel. Tommy ujja köré csavarja Aprilt, ami Bobbynak szemlátomást nem tetszik. Eközben Cliffel beszélget. Később megosztja lelke terhét Claytonnal, s kifejti, nagyon zavarja a Tommy-ügy, furcsa neki a férfi egész lénye, emellett úgy érzi, túl hamar vágott bele Kay után az új kapcsolatba.

Samantha: megmutatja naplóját a forgatókönyvírónak, melyet évekig vezetett a házassága alatt. A férfit megdöbbenti a nő őszintesége és nyíltsága. Eleinte nem meri vállalni a felkérést, végül mégis beleegyezik, hogy vászonra vigyék Samantha életét. Együtt mutatkozik McKayjel egy mulatóban, ott, ahol Bobbyék is szórakoznak. Traceynek nem tetszik, hogy Samantha apjával jelent meg.

Cliff: összetalálkozik azzal az emberrel, aki vele kötött volna üzletet. Jockey bácsi azonban gyorsabb, így ő köt vele üzletet. Később April után fut, hogy fusson vele pár kört. Egyik este elviszi magával egy táncos helyre, ahol Bobbyékkal futnak össze.

Ellie: megérkeznek Európából. Figyelemmel kíséri, amint Cally éppen festeget. Nagyon tehetségesnek tartja a fiatal lányt. Ám, hogy ne unatkozzon Southforkban, szeretné bevonni egy jótékonysági egyletbe. Callynak azonban nem tetszik az ötlet, mert az idegenség érzetét ez sem tudja feledtetni vele.

Clayton: örül, hogy végre ismét otthon lehet. Bobbyval beszélget Traceyről, s az új kapcsolatáról. Clayton azt tanácsolja neki, ne kapkodjon el semmit, mielőtt döntene.

Lucy: fogadta a nagyit és Claytont, de több sajnos nem futotta neki erre a részre.

April: már elege van Jockey szolgálásából. A férfi azonban mindig ügyesen trükközik, s mindig meg tudja győzni arról, hogy érdemes mellette állnia. Pontosabban nem érdemes ellene fordulni. Később futni megy, s Cliff is csatlakozik hozzá, bár az erőnléte nem a legjobb. Később lenéznek egy szórakozóhelyre, ahol Bobbyékba botlanak éppen. Tommy próbálja csapni a szelet Aprilnek, de ő inkább csak játéknak gondolja az egészet.
Előzmény: ati86 (698)