ide Creative Commons License 1998.11.30 0 0 8
Ellenségkeresés; annyi megalázó helyzetben van része az ember fijjának nap mint nap, soxor olyanok tiporják el, akiknek nem javaslott visszavágni, ezér természetes, ha 1 palimadárral kerülök szembe, és még fel is aggya a labdát lecsapom, s kitöltöm rajta minden keserűségem.
Borúlátás; mikor ledőlnek az illúzijók, magam előtt vesztem L minden értékem, vagy csak belefárattam a küszködésbe. Ill. csak biztatást várok?
Jajj, hát miért lenne ez hülyeség!? 1×űen emberi. Ha most azzal jössz, hogy "bezzeg régen az emberek.." csak azt mondanám, hogy régen nem figyeltél oda a másikra, a saját lelki fodraiddal voltál elfoglalva.
A tunyaságot, alkoholizmust, kábítószerezést, cigarettázást, öngyilkosságot, bűnözést bármikor meg lehet támogatni okokkal, akkor is csak jellembeli gyengeség marad. "..én nem vagyok alkoholista, bármikor abba tudnám hagyni, de most elbocsátottak/elhagyott a feleségem/meghalt az ükanyám/nincs pénzem a holnapi kenyérre se/elvették a lakásom/tyúkszem nőtt a lábamon/álmos vagyok.."