iskriszti
2009.10.18
|
|
0 0
757
|
Sziasztok! Most találtam rá erre az oldalra mi is hasonló problémával küzdünk a mi házunkból viszont mindent kis hagytak annak idején amikor építették. Kisfiammal vagyok jelenleg itthon és egész nap azt hallgatom, hogy a fejem felett lakó jól nevelt gyereke egész nap futkározik már sokszor fenn voltunk szólni csináljon valamit a gyerekkel mert minden lehallatszik. Én ugyan rászólók a gyerekre ha dübörög és rögtön befejezi. A cég aki építette persze eltűnt nem lehet megtalálni így nincs kit perelni sajnos. Próbáltuk eladni de sajnos csak olyan emberek jöttek akik nem voltak komolyak. Most már ott tartunk, hogy teljesen ki vagyunk borulva és egyszerűen utálunk itt élni ez nem otthon csak fedél van a fejünk felett. Elég szomorú, hogy egy rosszul megépített lakás és pár nem törődöm ember miatt nem szívesen vagyunk itthon. Bocsi a sok panasz áradatért de már tényleg nem tudom mit tehetnénk. Ha valakinek van valami jó ötlete azt nagyon szívesen fogadnánk mert ha ez így marad rá fog menni az idegrendszerünk. Várom az ötleteket:egy kétségbe esett anya!!!! |
|