A/203 Creative Commons License 2009.10.16 0 0 825

Szia Katica!

 

Nekem már régóta van UPC-s szolgáltatásom pl. az internetet úgy költöztették át ide. A társasházi kedvezményre augusztusban tértünk át, mikor a sirpg megírta, hogy hol érhető el a UPC-s ügyintéző hölgy. Beszéltem is vele és átállított minket, de csak a telefont és a net-et tudta, mivel nekünk digitális tv-nk van a társasházi csomag azt nem tartalmazza. Így nagyon kíváncsi leszek rá, hogy neked megcsinálják-e.
Légyszi tájékoztass!!!

 

Egyébként csatlakozom hozzád és mostantól én is szelektíven olvasok. A J. írásait átlépve :-)

 

Lakó 001!

 

Másoltattál már kulcsot? Van egy jó kulcsmásoló a 32-ek terén a troli megállóba. Ha még nem tetted meg, vagy nem jársz arra, légyszi add oda a kulcsot és én megcsináltatom. Úgyis arra járok minden nap.

 

T. J.!

Engedjen meg egy pontosítást a 83 tr-val kapcsolatban. A trolibusz közlekedést 1983. szeptember 1-én indították be 83-as jezéssel ezen a vonalon. Így nem az Orczy fórumba vezették be, hanem az Orczy fórumot építették köré.
1983 elött kb. 10 évig szünetelt a troli közlekedés ezen a vonalon, de 1972 előtt 74-es jelzéssel szintén közlekedett  a troli a Csáktornyáig. Ezeket az információkat megtalálhatja közlekedésbarát oldalakon!!! 
Örömmel tettem, hogy hozzájárulhattam a "brilliáns elméje" eszmefuttatásainak pontosításához.  

 

 

Előzmény: Katica_bogár (820)