Laciboy Creative Commons License 2009.10.15 0 0 6283
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom felprogramozni az autómhoz a gyári állófűtés távirányítót? A neten több helyen találtam leírást de egyik sem működik. A távirányítón semmilyen visszajelzés nincs a programozás után, és közben sem. Ha viszont simán MODE gombot nyomok és On vagy OFF akkor világít a zöld, majd villog a piros a távirányítón. De a fűtés nem kapcsol be. Kaptam egy leírást a német kereskedőtől, de az sem működik. Valaki legyen kedves tájékoztatni. 2005.09 525i Start-stop funkciós indítással.

Másik kérdésem, hogy ha szeretném kicserélni a mélysugárzókat az ülés alatt, ugye ki kell venni az üléseket. Ehhez le kell kötni az akkut. Ha lekötöm, mennyi ideig tárolja az adatokat a kocsi? Magyarul mennyi időm van szerelni? Mert nem szeretném az egész autót újraprogramoztatni (ha egyáltalán ez fennáll egy ilyen esetben). (És persze azt sem szeretném, ha eldurrannának a lufik meg az övfeszítő)

Ja és óriási szemtelenségnek tartom a BMW részéről, hogy csak a tengerentúli modellekben van külön erősítő az ülés alatti hangszóróknak a basic hangrendszerhez. (Már ha ezt jól értelmeztem az elmúlt 2-3 heti kutatásaim alapján)

Üdv
Laci