Jackopower Creative Commons License 2009.10.15 0 0 816
Kedves Lakó_001,

Elgondolkoztam.

- 815 hsz ből 118 hozzászólásom volt itt eddig azaz az összes hozzászólás 14%-a az Enyém.

- Első hozzászólásom 10 hónappal ezelőtt 2009.01.10 10:44:01 volt.
- Korábban az eslő 80 hozzászólásomig nemigen volt vita, tudtommal.
- A mostani hozzászólásaimból vita azért alakult ki mert:
1., Roan1 nek mikor a biztonsági kiadásról volt szó, az érvelésében eljutott odáig, hog ha még nem lakok itt akkor ne is legyen véleményem! (727)
Ez abból jött, hogy mertem felvetni, hogy nem szép dolog azért nem fizetni a biztonságot a tárolóra meg garázsra, mert egyeseknek nincs itt se tároló, se garázs, illetve úgy vélik, hogy ha nem állhatnak be olyan helyre ingyen amit más 1 millióért vette, akkor egy társasházban nem kell nekik ezt fizetni! 733 hsznél már elkezdte torzítani az általam leiróttakat.

2., megyerizs a 745 hsz ben jelezte, hogy az Orczy fórum ismerősénél is feltörték a lakást. Én jeleztem, hogy ugyan az a KK mint akét házban és úgy tudom, hogy ott jól műxik a portaszolgálat. megyerizs ekkor jelzett Zotya1979 Orczy fórum lakónak.

3., Blakó 749 hsz ben előadta magát a hatalmas érvelésével amivel csak lejáratta magát: „Te biztos itt akarsz lakni?Van már ebben a házban elég sok barom, és látom most jön a legnagyobb........Nem tudod még vhogy visszamondani a vételt?Jó lenne megszavaztatni a házzal, hogy téged ne engedjenek be. Annyira nem hiányzik egy iylen kötekedős, arrogáns személy ide. Azt sajnálom, hogy sem neked sem nekem nincs pénzem kertes házra...... Az a baj itt sem laksz és már olyan rohadt okos vagy! ”
Később a 808 hszszel ismét csak minősítette magát!
4., Jött Zotya1979 798 hszszel ahol beszólt: „Kérem ezentúl csak valós adatokat szolgáltasson lakótársainak.” És azóta is fut pár felesleges kört a nagy semmin!

Természetesen voltak korrekt hozzászólok is, úgy mint sirpg, Katica_bogár, A.6.0.1. flat, Lakó_001, Manolya7,

Sajnálom hogy az általam segítő szándékként feltett LTP megtakarítás (több mint 2 millió nyereség), senki semmi hozzászólást nem intézett, holott párszázas többlet kiadáson meg oriási vita volt a biztonság területén (kamera/porta/jeladó) .
A UPC kiderült hogy téma volt már.

Szóval nekem ebből az jött le, hogy van bent pár nagyarc aki összehaverkodott és együtt tipornák el itt a logikát. És a feszültség abból alakult ki, hogy nem igazán vagyok az a típus akit eddig bárki is megfélemlíthette a saját butasága erejével…
Részemről lezárva a vita, bár tudható hogy páran még futnak majd pár kört a butaságukkal és kicsinyességükkel együtt!

Én így látom.