GYURMA 944 Creative Commons License 2009.10.13 0 0 1836

Szia!

 

Nem kapkodok,csak keresgélem a megoldásokat.  Egyenlőre egyet csinálok és ha bejön és a kedvem sem ment még el,akkor lehet,hogy lesz még. Mint említettem imádom a csepel hajtotta járműveket.  sokáig volt SZERENCSÉM egy 346-os lajtost vezetni. :-)  Eredetileg úgy volt ,hogy a Fiam rakja össze ezt is és festi is,de valahogy nagyon nagy kedvet kaptam hozzá és úgy voltam vele,hogy ha elszúrom,akkor még mindig tudok venni egy másikat. :-) Csak az a baj,hogy magamat ismételjem,hogy minél jobban kész felé van,annál jobban nem merek hozzányúlni.  :-)  Mint a kártyavár.  Az utolsó felhelyezett lappal borítod és az "összeomlás" minden téren.  A modell is,meg én is.  :-)))))

Láttam a C50-hez kéttengelyes nyitott kocsit és annak is szeretném majd a méreteit,vagy esetleg ilyen kit-et és akkor teljesgázzal erdei vasút. (is)  :-)))

Tudsz esetleg arra a kocsira elérhetőséget? Te mindent tudsz!  :-)

Rakok majd képet,hogy melyiket szeretném.  Nem azért kérem a segítségedet,mert lusta vagyok megkeresni,hanem azért,mert gondolom,hogy ami nekem egy fél nap,az Neked a gépeden van link-ben.  Legalábbis amiket linkelsz,a kérdéstől eltelt idő alatt ezt sugalmazza!  :-D

Előzmény: róbertke (1835)