Bazsa 525d Creative Commons License 2009.10.13 0 0 6200
Kipróbáltunk vásárlás előtt sok BMW-t, különböző motorokkal. Ezt alaposan körbe jártuk. Megnéztük a színt, kárpitot, a felszereltséget... de azt, hogy hogy szól a hifi, abszolult nem néztük. Ki gondolná, hogy a 2. szintű hifi ilyen amilyen. Nem bántom, sőt imádjuk mindkét autónkat, csak megjegyeztem, mert erről volt szó.

Pl olyan apróságra is rámentünk, hogy az ülés alapból nem elektromos. A magasságát rettentő buta módon lehet állítani. Fel kell emelkedni az ülésből, miközben majd kitéped a kormányt, és így az ülés ugrik egy nagyot felfelé. Ha nincs benne teher akkor meg nem tudod lefelé. Szóval őrület. Ezért rendeltünk full elektromos ülést, ugye több százezres fölösleges kiadás egy alapból buta ülésállító rendszer miatt.

És az extrákról. Már nem emlékszem, de sok apróság volt, ami alapból nem felszereltség. Pedig ilyen autóban minimum lenne a xenon, a digitklíma, a tempomat, el. ülés, bőr kormány, jó hifi... már nem emlékszem, de először 3-mas kombira számolgattunk, és nevetséges dolgokért felárat kértek volna. No mindegy nem szidom, hisz a "gyerekem" :-)
Előzmény: Gugu_m (6199)