Gugu_m Creative Commons License 2009.10.13 0 0 6199

A Business a BMW-nél kb. 20 éve az alacsonyabb kategóriát jelenti. Persze nem kötelező ezt tudni, csak gondoltam megjegyzem. Amúgy mielött megvetted az autót, te nem próbáltál ki egy hasonló felszereltségüt, zenéstül, mindenestül ? Vagy miért nem kérdezted meg a kedves eladótól, hogy milyen hifik vannak még, vgy mutasson egy business-t, hogyan szól. Business fejegység a legalapabb, az alap hifi professional rádióval már jobban szól....

 

Ne haragudj, de az hogy ennek nem jártál utána, ez nem a BMW hibája, ez kb. olyan mintha bemennék hozzád, kérnék egy drága utazást, ami csak attól drága, hogy messze van, de nem kérdeznék se az ellátásról, se reptéri transzferről, semmiről, majd rohadtul meglepődnék, hogy nem úgy menek a dolgok ahogy elvártam, nos ebben az esetben én voltam a hülye... Csak autónál, mivel kismillió választási lehetőség van, még nehezebb is.

 

És hogy mi nem széria, ami a golfban az, arra kiváncsi lennék...

Engem meg az szórakoztat, hogy a Comfort schliessen funkció 15 éve benne van a BMW-kbe, a lámpa autómatikus leállitása 12 éve, és ezeket sok prémium kategóriás autó a mai napig nem tudja, de a lámpa lekapcsolást pl.: a legujabb 2009 Toyota Prius se.

Előzmény: Bazsa 525d (6197)