14,77 százalék Creative Commons License 2009.10.12 0 0 3829
A következőkkel kezdi legújabb pubicisztikáját Tóta W. Én csak kicsit kicseréltem az alynokat, de persze cenzúrázta.

,,A tömegmédiának az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb.
Adott egy ostoba firkász, aki ostobaságokat írogat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem életvitelszerűen. Hülyeségei se nem szórakoztatók, se nem meglepők, szoros illesztéssel passzolnak az álliberális oldal ocsmányabbik arcába, amit jól ismerünk.

A balliberális oldalnak ez az arca mindig létezett, gyorsan összerakták ezt a patinás arckifejezést a rendszerváltás után. Megvolt már akkor is, amikor az MSZP-SZDSZ-kormány köztévéjében, Gyárfás Tamás és Baló György értő felvezetésével, a kalapos magyar paraszt csetlés-botlása volt a humorforrás. Antiszemitázó tökkelütöttek rendre felbukkannak a szélsőbalos mozgalmakban, ez ugyanolyan adottság, mint a magyar jobboldalnál az emblematikus nácik. Kivéve, hogy utóbbiak azért csak kihalnak pár évtizeden belül, a kommunisták viszont újratermelődnek.

Nem végzetes probléma ez, csak kezelni kell. Mégpedig úgy, hogy amikor Kukalakó Kolompár Orbán felböffen, akkor Kolompárt a kukájával együtt lerúgjuk a szekérről. Büdös is, ciki is, fertőzéseket terjeszt."