GYURMA 944 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 1823

Üdvözlet az úraknak!

 

Két dologban szeretnék segítséget kérni.  Az első az lenne,hogy a C50-es mozdony elején és hátulján a sárga alapra milyen anyaggal maszkoljak,hogy utána,se a felület ne sérüljön,se ragacsos ne maradjon.

A másik kérdésem az lenne,hogy mekkora a kerék átmérő?  Sehol nem találtam erre utaló rajzot. Azt tudom,hogy a hosszanti tengelytáv 17,2mm.

Összeragasztottam a Csehmodel által gyártott kitet. Le is festettem.

Rewelt használtam és a zöldet magam kevertem ki.  Szerintem jól sikerült az egész,de lehet,hogy azért vagyok elfogult,mert már nagyon régóta nem csináltam ilyesmit.  Utóljára kb. 25 éve tette be a kaput a türelmemnek egy MI akárhányas helikopter. :-) előtte egész jól bírtam.   Ezzel a csöpséggel is megizzadtam,de valahogy mégis megérte.  Viszont,mint sokaknak,nekem is elkezdődött a hajtás gondom,mert van egy 3 tengelyes burlington N-es mozdonyom,de mint az kiderült,mindene réz,csak a kaszni müa.  Gyönyörüen megmunkálva és még valahol a doboza is megvan a papírjaival.  Még egy métert nem ment,azért mert pont a C50-nek vettem.  Tudom,hogy nem ez a hírdetési topic,nem is árulom,de ha valaki bármilyen hajtást tudna nekem csinálni a C50-be,még az sem érdekel,hogy gumihajtás ( :-) ) odaadnám érte.  (én 7000-ért vettem)

Előre is köszönök bármilyen segítséget!!!