BearGabor
2009.10.12
|
|
0 0
352
|
Szia! A 3 Km nem tűnik soknak. A 15 Km körüli hatótáv, még ha túlzás is, a 3000 métert illik kibírnia szinte lemerülten is:). Én próbáltam elektromosokat is mielőtt vásároltam. Ami miatt mégis a benzinest választottam az az, hogy van amikor 25-30 Km-t mennék, megyek vele. Elektromossal ugye nem szívesen állnék meg valahol az út felénél adott esetben. Összességében dinamikus jól gyorsuló az elektromos roller is, talán a végsebessége elmarad a benzinesek mellett, igaz szinte teljesen hangtalan ( megjegyzem ez van amikor hátrány is lehet! ). Amúgy nem olyan sok a költség amit egy benzines generál, mint írtam korábban kb 50-60 Km-t megy el egy tank, azaz 1 liter benzinnel. Talán kicsit macerásabb a keverék előállítása, a tankolás stb. Kicsit büdösebb is, de egyébiránt kicsit nagyobb a menetteljesítmény. A világítással ugyanaz a helyzet mint a kerékpároknál, sőt ..... Jól felfogott érdeked, hogy jól látható legyél, mert a rollerost még hajlamosabbak gyalogosnak nézni, mint mondjuk a kerékpárost. Amúgy a kicsi kerekek miatt az út egyenetlenségeire is jobban kell figyelni mint más járművekkel, érdemes tehát látni az előtted lévő utat. Szerezz be egy kerékpáros lámpaszettet, és azt szereld fel rá. De minimum vegyél valahonnan karra, lábra erősíthető lámpát legalább. Világítás nélkül ne menj ki a sötétbe vele.... |
Előzmény: Losicica (350)
|
|