Jackopower Creative Commons License 2009.10.12 0 0 773

Közös kepviselőknek

Napjainkban egyre nagyobb igény jelentkezik a társasházak részéről biztonságos és kényelmes kapunyitó és beléptető rendszerek iránt. 

Ha az Ön által kezelt társasházakban felmerül hasonló igény, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi ingyenesen felmérjük azt és árajánlatot adunk rá.
Eddigi tapasztalataink alapján egy átlagos társasházban a rendszer kiépítésének költsége lakásonként kb. 3000-6000 Ft között alakul. Úgy érzem, hogy ez az összeg nagyon kedvező a rendszer nyújtotta kényelmi és biztonsági szolgáltatásokhoz képest. Az alacsony árnak köszönhetően, olyan társasházakban is ki lehet építeni a rendszert, ahol eddig anyagi okok miatt a lakók elvetették hasonló rendszerek felszerelését.
Sok társasházban komoly problémát okoz közös teremgarázsok biztonsága. Ha a lépcsőházi bejárat a garázsba állandóan nyitva van, akkor egyrészről bárki bemehet a garázsba, másrészről a garázskapun bejövő idegenek feljuthatnak a lépcsőházba! Ha az ezt az ajtót kulcsra zárják, az tűzvédelmileg nem jó megoldás. Egy esetleges tűzoltósági ellenőrzésnél büntetést vonhat maga után. Rendszerünk erre a problémára is megoldást ad, versenyképes áron!

Miért jó ez a közös képviselőnek?
1. Csökken a meghibásodás lehetősége. Azoknál a házaknál, ahol kulcsot használnak a bejáratnál. A sok használattól a zárak nagyon gyakran elromlanak.(Általában a 3 napos ünnepek alatt. :-) Ez nagyon sok extra felesleges munkát ad a közös képviselőnek.
2. A rendszer felszerelésével növekszik a ház biztonsága, csökkennek a betörések, besurranásos lopások, ami nagyban javítja a lakók biztonságérzetét.
3. A rendszerhez tartozó kulcsok kiosztását a közös képviselő végzi el. Mivel ez egy komoly feladat, ezért - szerződés alapján - jutalékot biztosítunk az eladott kulcsok után.

 

Ingyenes zöldszám: 0680-625-525

 

 

1