AZS Creative Commons License 2009.10.10 0 0 6020
igen, a te oldaladról nézve tökéletesen igazad van.

(tán én is valamennyire régi nicknek számítok, nem is szoktam moditopikokba rohangálni minden szarság miatt, de ha mégis, akkor azt többnyire akceptálni szoktátok.)

sőt, még - többé kevésbé - az adott ügyben eredetileg intézkedő kollégád első intézkedésével is valamennyire egyet tudok érteni, bár előfordulhat, hogy félreértette a dolgot (nem olvastam azt a konkrét linkelős hozzászólást, csak hallomásból tudok róla).

az azt követő lépései viszont komoly hibák voltak - megint, és hangsúlyozottan - szerintem. írtam már, a te ügyködéseid, meg traktoré mindig is precízek voltak az adott témában, respect nektek, nem lehetett egyszerű.

na csak hogy tiszta legyen: az először likvidált nick tulajdonosa, és az először érte szóló nick tulajdonosa finoman szólva sem tartozik a kedvenceim közé, ennek ellenére írok most ide, ahogy és amit írok. akit meg utána sikerült az illető moderátornak (többször is) kitiltani-törölni, az még az ellenségei is szerint is a téma hazai egyik legnagyobb szakértője. persze, a tiltás önmagában jogos lehet, csak nem biztos, hogy célszerű...

és - megintcsak magánvélemény - egy alacsony regszámú, többezer hozzászólásos, köztiszteletben álló nick (nem magamra gondolok, hanem például Zöpö-re) véleménye igenis érjen többet, mint egy millió feletti regszámú, pár hozzászólásos akárkié.

igyekeztem visszafogott, higgadt, tárgyszerű, és ontopik lenni, remélem, sikerült. ha mégsem, kérlek titeket, hogy ne tiltsátok ki ezt a régi jó (és indátlan!) nickemet, vagy ha mégis, akkor ne végleg...

(ezt csak zárójelben:
"Persze a moderátor a hibás" - én csak annyit mondok, mondtam, hogy amíg te és traktor jártatok arra, addig is volt mindenféle eksön, de ti mindig rendet raktatok, és nem is nyafogott senki. most nem ti raktatok "rendet", és hát nem aratott osztatlan sikert a mostani intézkedéscsomag...)
Előzmény: Állomásfőnök (6018)