sirpg Creative Commons License 2009.10.10 0 0 755

Sziasztok,

 

Látom kezd kissé eldurvulni a fórum. Én nagyon sajnálom, mert eddig normális embereket ismertem meg ezáltala.

 

Amit én teszek és nem csak mondom,

jövő hétre beszéltem meg egy biztonsági céggel, hogy eljön és megnézi hová érdemes kamerát felszerelni és ad majd ajánlatot. A kamera nem csak 1 nap anyagát rögzíti. A félreértések elkerülése végett.

A cég nem vállal portaszolgálatot, de egy társ cége igen, ugyhogy arra is  tudok majd mondani valamit. Ez még csak 1 cég. Tehát még sok idő mire 2-3 ajánlatot összeszedek. Szóval itt tartok.. Ha valaki szeretne segíteni és ismer ilyen cégeket akkor nagyon örülnék.

Ha nem is most indulna a dolog, legalább akkor is lássunk tisztán kb mennyi az annyi! :))

 

Info. Egy kollégám által  lakott társasháznál éves  szinten 6 milla egy évre a portaszolgálat. Majd rákérdezek hogy hány lakás stb. (Nem kevés)

 

Nekünk van beállónk. Volt bringánk is amit elloptak. Ezt bejelentettem a rendőrségen. Ahol igazából 1-2 óra után fel is vették az adataimat. De nem panaszokodom mert az  ügyintéző hölgy rendes volt és mondott pár infót.

- Az egyik nagyon is megmaradt bennem: "Az örsön ünneplés volt, mikor lebontották a Dobozi 41-et. Mert ez volt az a hely, ahová naponta többször is kijöttek.

 

Szóval azért annyira nem "névtelen" ez az utca! :((((

A bringával annyi történt, hogy lezárták az ügyet bizonyíték hiányában.........

 

Illetve biztos forrásból mondta, hogy ahol van portaszolgálat ott is kivitték fényes nappal a bringákat a biztonsági őr orra előtt. Nem tudom melyik házban és nem tudom mit vittek el ésnem tudom hányszor történt. Ilyeneket nem tartottam fontosnak megkérdezni. :)))))

 

Más.

Bemegyek a biztosítóhoz valamelyik nap és kiderítem mire is szól a társasház biztosítás, és ki lehet-e bővíteni ilyen betöréses dolgokra.

Szerintem lehet, ezzel párhuzamosan beszélek pár biztosítóssal hogy  ők mennyiért vállalnak be ilyen biztosítást.

 

Más.

Nemtudom más  hogy van ezzel, de érdekelne egy számvetés a közös képviselőtől.

Mire mennyit fizetünk, nem személyenként hanem összesenben. Ki mekkora közös költséggel tartozik, milyen lépések történtek ezek behajtására. Én kezdeményeznék egy mnb alapkamatos késedelmi kamat számítást. Ne már én fizessem ki mások költségét az "előleg" címszó alatt. Ha nem megy a behajtás, érdemes lenne kiadni egy behajtó cégnek, asszem nekik több jogi eszközük van ilyen esetekben. Bár ez csak feltétetelezés, utánna kell még  néznem.

 

Más:

Kapcsoljuk már fel a villanyt este a  bejáratnál. Vagy kedves közös képviselő Úr, ha olvassa a fórumunkat, mert úgy tudom olvassa, kérem intézze már el, hogy égjenek azok az égők. Nekem elég a mozgásérzékelős pár darab is. Nem hiszem hogy akkora teher lenne.

 

Más....

Bárki bekapcsolódhat  ezen problémák, gondok  megoldásában. :)

ide várok biztonsági céges elérhetőségeket

sirpg79@gmail.com

 

én az ajtó, kapu becsukásán túl ennyit tudok tenni a közösségért........