swordmanus Creative Commons License 2009.10.08 0 0 1263
Kedves Tempur brigád.

Ha nem az árbagatellizáló szófordulattal zárult volna, akkor nem lett volna semmi bajom vele, átlagember leírta. Viszont ha leírta, mi neki a kényelmes, akkor minek kezd bele egy HAMIS számításba? Ugyanis azt mindenki tudja, hogy ami ma 45 Ft, az jövő ilyenkor már érezhetően nem annyi. Infláció! tehát ha ma belefeccolsz egyösszegben, az 15 év múlva csak jegybanki alapkamattal növelve (ami persze nem azonos az inflációval) is sokkal jelentősebb az összeg. Kamatos kamat számítás. Mértani sorozatok. Középiskolás matematika. Tehát az árbagatellizálás a kedves vevő átverése!!! Vastagon! Legalábbis egyszerű osztásként... reális számítás meg nem végezhető, mert a jegybanki alapkamat folyamatosan változik.
Nálam az kezdi csapkodnia biztosítékot, hogy jó ideje már a csapból is tempur folyik itt, gátlástalanul.
Szerintetek a tempur mindenekfelett, szerintem meg mindig a vevő kényelme mindenekfelett. Csak a maximális komfortérzeten belül igyekezhetünk maximalizálni a műszaki tartalmat, megbízható garanciális szolgáltatást, stb.
tehát ha így folytatjátok, akkor tényleg a moderátorhoz fordulok, mert amit műveltek, már inkább reklám, mint szaktanácsadás.
Előzmény: Nalcthoe (1262)