pekne Creative Commons License 2009.10.07 0 0 13
Érdekes és érthetetlen esetem:
Három évi többnyire megfelelő internet szolgáltatásban két hónapig zavarok léptek fel. Bejelentéseim igen hosszú időt vettek igénybe, mivel hibabejelentéskor a várakozási idő fél-egy óra. Két ízben kaptam egy automatán keresztül jelzést telefonon, hogy a hibát elhárították, mely nem volt valós állítás. Ilyen esetben a 2-es gombot kell megnyomni, még ebben az esetben is hosszas várakozási idő után lehet ügyintézőhöz jutni. A gombnyomogatás felesleges, mert az ügyintéző az ég világon semmit nem tud mondani, vagy nem szabad neki. Például nem kapcsolhatja a főnökét, még csak a nevét sem mondhatja meg. Ő lenne Zsuppáné?

Végül két hete a T-Home a szerződés felbontását kezdeményezte, előbb a számomra nem biztosított e-mail útján, majd a nevemre írott Budapesti címemre "Tisztelt Badó Ferencné" megszólítással. Jelzett személyt nem ismerem, sem Badó, sem Ferencné nem vagyok, csak egy ügyfél, akivel a pénzéért csak szórakoznak, sőt kárt okoznak.

A levélben szereplő indok: „A probléma oka a felhasználási végpont és a telefonközpont közötti nagymértékű (közel 8 km) távolság. A szolgáltatást az elkötelezettségi időtől függetlenül szankciós díj nélkül felmondhatja”. Jelzem, hogy 3 év alatt egy centivel sem kerültem távolabb a központtól.

A T-Home pont (Budapest, Mamut Üzletház) ügyfélszolgálatán felajánlották a mobil internet szolgáltatást.

Ezt a nem körültekintő ajánlatot nem fogadhatom el, mivel a házamban és a környékén nincs mobil térerő. Ezt a T-Home pontnak tudnia kéne, hiszen 3 évvel ezelőtt panaszt emeltem a mobil szolgáltatás hiányára, akkor erősítőt szereltek fel, mely a problémát nem tudta megoldani. Így hívhatom a mobilokat jó pénzért vonalason, de hogy dolgozzak internet nélkül? Kit érdekel, hogy a megbízóim nem tolerálják a késedelmes, Teleházból végezett munkát. Zsuppánét biztos nem, de a többi főnököt sem.

A bajt tetézi, hogy a T-Com, T-Home, T-Online a környékünkön monopol helyzetben van.

Nagyon örülnék, ha a hasonlóan jártak jelentkeznének, vagy a hasonló eseteket tudókról hírt kaphatnék.