Mogorva Creative Commons License 1998.11.30 0 0 21
Kedves ZöPö!

Ha már így nyilvánosan kiprovokálod a dolgot, hát legyen.

Leveled megkaptam, ám számomra felettébb ízetlen volt az a stílus, miként közölted velem, hogy mihez van közöm és mihez nincs, továbbá a telefonos példád olymértékben nagyképűnek tűnt, hogy nem akartam a köztünk eddig meglévő jó viszonyt egy hasonlóan gunyoros hangvételű válaszlevéllel megrontani. Főképpen, mert az is lehet, hogy a fent leírtakat csupán én képzelem bele a leveledbe.

Mivel vissza nem pattant, ebből sejthetted, hogy megérkezett, továbbá mivel részemről a témában nem született további felvetés, úgy gondoltam sejted mi az álláspontom az ügyben.

Tömören: no comment!


Arra én is rájöttem, ha hiszed, ha nem, hogy kiszedtek üzeneteket az ominózus topicból, csupán diszkréten próbálkoztam, hátha kiderül kit, és miért kellett kimoderálni, hiszen mióta (egyébként nagyon helyesen) van, aki moderáljon, hát időnként lemaradok néhány dologról. Pl. Ragika himnusz elemzése, amit az utólag hallottak alapján esetleg nem is feltétlen kellett volna kivenni, persze ez is szubjektív vélemény. A lényeg, hogy nem akartam túlságosan forszírozni a dolgot, hogy ne bátorítsam ezzel is néhány 'jóravaló' olvasótársunkat.
Baj?